søndag den 2. juni 2013

Syren glæde

Ventetiden er lang, når man planter små syrenbuske. De vokser langsomt og sætter ikke så meget som skyggen af blomst de første år. Hvert forår kigger man forventningsfuldt. Tålmodigheden bliver sat på en alvorlig prøve. Og, så endelig kommer året. Det år, hvor glæden ingen grænser kender. Buskene blomstrer.

Buskene plantede vi i 2008. Fem år efter kom blomsterne

Lagt ind på Helggleder # 28 Vivishagerom

7 kommentarer:

 1. Hej. Den var da vist værd at vente på med så smuk en blomsterfarve. Tillykke med det.

  SvarSlet
 2. Hvor godt :-)
  Nu er de i gang, og din glæde ved syrenblomsterne kan du forhåbentlig nyde mange år fremover nu :-)

  SvarSlet
 3. Godaften Birgitte.Ja! når man venter længe nok!Syrener er bare så smukke.Og kan godt se at jeg skal glæde mig over mit smukke gamle hvide syrentræ....har lige vist det i mit nye indlæg.
  Jeg synes godt nok at 5 år er længe at vente på at de blomstre.Købte en mini syren for 3 år siden og det har blomstret hvert år God aften Jette

  SvarSlet
 4. Det er længe at vente på en blomstring, men alt godt er værd at vente på ;-)
  Sidste år fik jeg nogle små Syrentræer af min nabo. (Vildskud fra deres kæmpestore smukke hvide Syren de har bagerst i deres have.) Jeg havde ellers forberedt mig på, at det kunne tage sin tid at få dem i blomst, men allerede i år blomstrer de :-D De er bare så smukke op mod den blå himmel <3
  Jeg fik i øvrigt også nogle meget små træer forærende, som skulle have lyselilla blomster, lige som dine, dem er jeg spændt på hvor længe jeg skal vente på. Men jeg venter gerne, for de er så smukke.
  Solskins hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 5. Syrener er smukke og så dufter de så dejlig. Det kræver tålmodighed før man får mange blomster, men de er da vær at vente på.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 6. Hvor er den yndig. 5 år er lang tid at vente så det er super dejligt at den blomstrer nu og det vil den forhåbentlig forsætte med i al fremtid:)
  Lige for tiden går jeg med næsen i mine syrener og jeg nyder det.

  SvarSlet
 7. Hei
  Kjempe koselig med ny gjest i helgegleder. Syrin er kjempe fint, og det er vel ingen ting som slår den herlige duften.

  Ønsker deg en fin uke! klem

  SvarSlet

Det glæder mig meget, at du har lyst til at lægge en kommentar. Tak for det :-)