tirsdag den 24. maj 2011

Væk med mælkebøtterne

Den anden dag havde vi lejlighed til at prøve Fiskars mælkebøttefjerner. Sikken et hit. Det var ligefrem sjovt at fjerne mælkebøtter.


Først trykke tængerne godt ned i jorden og så vippe. Sådan en mælkebøtte som slipper taget i jorden giver en god knasende lyd. Og, det uden at bruge særlig mange kræfter.


Jeg har blandt andet set den hos Harald Nyborg til 198,-. Sådan en skal vi da have.

15 kommentarer:

 1. Det var da smart - virkelig smart. Nu synes jeg bare det er pænt med mælkebøtter, hvor imod tidsler ikke lige er mig. Tror du den kan tage tidsler?

  SvarSlet
 2. Vi er selv også mere ude efter tidslerne, men der var ingen på den plæne, hvor vi prøvekørte mælkebøttefjerneren. Jeg tror dog, at den sagtens kan fjerne tidsler også. De har jo også et "kryds", som bladene udgår fra. Det er der fjerneren tager fat.

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Vi har lige fået sådan en for nylig - og alle er glade for den lige fra stivbenede Mormor på 77 år ned til sønnen på 11 år. Den laver et pænt synligt hul der hvor mælkebøtten stod - men vi mener at det vil "lufte" græsplænen. Ang. tidsler så havde jeg ikke det store held, men vil prøve næste weekend på nogen større eksemplarer i baghaven.
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 4. Fantastisk opfindelse som jeg også erhvervede mig sidste år - slut med maset med håndstikkeren og bonus er at apparatet taler til unge mænd så mine sønner har frivilligt gået rundt og stukket mælkebøtter;)

  SvarSlet
 5. Jeg har haft min i flere år, og er meget glad for den. Ulempen er dog, at den ikke får hele roden med op, og jagten skal gentages. Men det går jo hurtigt med pjerrot her.

  SvarSlet
 6. Den verkar ju riktigt bra, den måste jag testa! Tack för tipset!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 7. Sådan en må jeg ha', når den virkelig duer. Jeg har nærmest kapituleret overfor mælkebøtterne i græsplænen allerede. Har vist haft for mange andre projekter i haven. Men et sådan redskab kunne nok sætte gang i jagten igen!

  SvarSlet
 8. Ja, jeg er også mere nysgerrig efter en tidsel-fjerner. Min absolutte ukrudsfjende nr. 1 lige i øjeblikket. Der dukker rigtig mange op i min køkkenhave.

  SvarSlet
 9. Ja hvis den kan bruges til tidsler ryger den da lige på min "must have" seddel..der er ikke noget mere irriterende end tidsler rundt om i haven..

  SvarSlet
 10. Da jeg for nylig var i Harald Nyborg, hørte jeg en dame spørge efter denne. Jeg havde aldrig hørt om den før. Følte mig lidt dum, da jeg hjælpsomt prøvede at sige "jeg hørte du spurgte efter mælkebøtte jern, de ligger da lige derhenne." Troede både hun og HN ekspedienten havde fået stær, og undrede mig bagefter over, hvad det dog var for en himstregims, de ledte efter. Det ved jeg så nu :-) Tak.

  SvarSlet
 11. Sådan en skal jeg altså have fundet mig. Det er egentlig ikke fordi, jeg ikke kan lide mælkebøtter, men de er efterhånden blevet lige talrige nok i min lille græsplæne. Så haps en til mig også ;o).

  Knus
  Mette
  http://mette.landly.dk

  SvarSlet
 12. Jeg havde en mælkebøttefjerner, som mindede meget om for en halv snes år siden. Møg dårlig, for den hev en masse jord op samtidig og efterlod store fylder, som man så selvfølgelig kunne fylde igen. Hvis man ikke havde andet at lave.

  Men denne har jeg også lige set omtalt i rosende toner på en anden blog. Så måske skulle man prøve igen.

  Blev der store huller her også ?

  SvarSlet
 13. Det ser rigtig smart ud - sådan en har jeg ikke set før. Dejligt med nye fif og redskaber, der gør lugningen lidt nemmere.

  SvarSlet
 14. Godt at høre I andre også har haft gode oplevelser med mælkebøttefjerneren. Den laver selvfølgelig bare pletter i græsplænen, men ingen huller, udover der, hvor roden var og det er jo ikke noget stort hul.

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 15. sådan en må jeg vist købe til min mand:) Anne Gine

  SvarSlet

Det glæder mig meget, at du har lyst til at lægge en kommentar. Tak for det :-)